уторак, 10. новембар 2015.

3rd Ex -Yu Vinyl Diggers Convention w/ Tetkine Radosti, Bayo, Goce, Chvare & The Funk Soul Brothers+Sunday VINYL RECORD FAIR

Насловна фотографија
НОВ
14
Doslo je vreme i za 3. konvenciju DJa, diggera i kolekcionara ploca iz zemalja bivse Jugoslavije. Kao i uvek do sada, konvencija je podeljena u dva dela. Prvi deo je skupljanje i zurka u subotu uvece u klubu "Feedback" na kojoj ce pojedini gosti i ucesnici preuzeti miks pult i gramofone, a u subotu je berza ploca u kafeu "Truba" koja nam dovodi najvece prodavce vinila iz zemlje i regiona.

U subotu uvece na zurci ce nastupiti legendarni, i mozda najveci diggeri i poznavaoci ex - Yu muzike iz regiona, Tetkine Radosti iz Ljubljane. Woo D, Borka i Bakto su vec dugi niz godina prisutni na sceni, a osim domace muzike veliki su kolekcionari i poznavaoci crnog plesnog zvuka iz celog sveta. Njima ce se pridruziti i Bayo, jos jedan nas prijatelj i DJ iz Ljubljane koji je redovan gost na nasim konvencijama. Naravno, tu su i cuvena funky braca iz Skopja, Goce i Chvare koji ce ovaj put opravdati svoje opravdano odsustvo sa prethodne konvencije. I, naravno, cast lokalne scene ce kao i uvek braniti Funky Junkie i Ceka, to jest The Funk Soul Brothers. Ulaz za zurku u klubu "Feedback: ce biti 300 dinara.

Sutradan, u nedelju, sa pocetkom u 10:00 u kafeu "Truba" ce se odrzati i tradicionalna berza ploca na kojoj ce uzeti ucesce i najvece i najpoznatije prodavnice ploca iz Srbije, kao i privatni prodavci iz regiona kao sto su "Yugovinyl", "Leila", "Vintage Shop" itd.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Gde možete nabaviti originalne, gramofonske ploče u Beogradu?

Yugovinyl prodavnica gramofonskih ploča u ponudi ima više od 20000 lp i singl ploča. Osim prodaje prodavnica vrši i otkup gramofonskih plo...